ÖNKÉNTES NAP CSÖMÖRÖN

ÖNKÉNTES NAP CSÖMÖRÖN

Vállalati önkéntesek segítségével szépült meg csömöri intézményünk!

Az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) szervezésében a L’Oréal Magyarország Kft. csapata töltött el egy napot a csömöri intézményünkben.

➡️Kezük nyomán megszépült az intézmény udvara és kertje. Új színt kapott a játszóudvar fala és a kerítés, emellett kitartó és fáradhatatlan munkájuknak köszönhetően az intézmény körüli kert is ápolt, rendezett képet mutat végre. Emeleti teraszunkon pedig lendületes ecsetvonásokkal megújult a vidám motívumokkal festett fal.

Nagy segítség ez számunkra, hiszen az intézmények működtetése mellett már nem marad kellő időnk és erőforrásunk az épületek és környezetük folyamatos rendben tartására.

❤️Köszönjük az ÖKA csapatának, hogy megszervezte ezt a napot! Munkájuk hatalmas segítség a civil szervezetek számára, hiszen kiterjedt vállalati kapcsolataik révén rengeteg adományt és lelkes önkéntest tudnak a nehéz helyzetben lévő civilek felé irányítani.

Szeretnénk köszönetet mondani a L’Oréal minden szervező, résztvevő munkatársának is, mind az elvégzett munkáért, mind pedig a lakóinknak összeállított adomány csomagokért! Reméljük jól, éreztétek magatokat, gyertek máskor is!

▶️Ha szeretnél többet tudni rólunk, vagy Te is segítenél❤️, rengeteg lehetőséged van rá. Ha követsz minket és megosztod a tartalmainkat✅, azért ugyanolyan hálásak leszünk, mintha önkéntes munkával vagy anyagi felajánlással támogatod küldetésünket.

Képek: https://www.facebook.com/SzeraSzocialisEsRehabilit...

#önkéntes #önkéntesség #támogatás #csapat #együtt #ÖKA #SZÉRA #loreal