KÖRBEFUTOTTUK A BALATONT!

Az elmúlt évek során már hagyománnyá vált nálunk, hogy részt veszünk ezen a nagyszerű sporteseményen. A tavalyi év sajnos a járványhelyzet miatt kimaradt, nem tudtuk vállalni a több alkalommal módosított versenyen való indulást. Idén is módosították egy alkalommal a verseny dátumát, de most a modosított dátum miatt hosszú felkészülési idő után ismét nekivágtunk körbe futni a Balatont.

A távnak 2021. október 2-án, szombaton, reggel 6 órakor startoltunk és 21 órával 18 percel később célba is értünk a Balatonfüredi sportközpontban.

Erre a hétvégére igazi sportcsapattá alakultunk. Küzdelmünkben az idei évben is oroszlánrészt vállaltak barátaink, illetve volt kollégáink, akikkel még mindig erős kötelék fűz össze minket.

Váltónk küzdelmét biciklis és autós kísérettel támogattuk és persze közben az alaptáborban meg síppal, dobbal és jóféle sportos ételekkel, frissítőkkel készülünk a célba érés ünneplésére.

Hatalmas erőpróba és felejthetetlen élmény volt végig csinálni a versenyt, ráadásul egyik legjobb időnket futottuk: 21:18:31 alatt értünk célba.

Igazi csapatmunka volt!

Jövőre újra nekivágunk!