GYEREKNAP AZ APORHÁZA UTCAI ÁTMENETI OTTHONAINKBAN

GYEREKNAP AZ APORHÁZA UTCAI ÁTMENETI OTTHONAINKBAN

Felszabadító volt megtartani az első közösségi programot a járványhelyzet kezdete óta. Szerettünk volna örömet szerezni az otthonainkban élő gyermekeknek, akiknek ez az elmúlt egy év kifejezetten megterhelő volt minden szempontból. Az iskolabezárások miatt nem találkozhattak barátaikkal, meg kellett ismerkedniük egy teljesen új oktatási formával és meg kellett küzdeniük a járványhelyzet okozta szorongással és bezártsággal is.

A kollégák és a szülők közösen tervezték meg és bonyolították le a gyereknapot. Párhuzamosan volt a főzés, szabadtéri ügyességi játékok (partizán, foci és tollaslabda meccsek) és a kézműves gyöngyfűző program délelőtt . Valamint két anyuka arcfestést tartott a gyerekeknek.
Mindenki nagyon jó hangulatban és teljes odaadással vett részt a délelőtti programokon.

Délután a közös ebéd elfogyasztása után,


megnyílt a régi - új frissen át fertőtlenített játszó udvar.


Amelyen kezdetét vette a felhőtlen játék a csúszdázás, fogócska, pingpong a játszótéren!


Eközben volt az édességek kiosztása is.

A gyermeknap végét követően több szülő és gyermek is köszönetet mondott a programokért, ami igazán jó érzéssel töltött el minket.

Köszönettel tartozunk az Élelmiszerbank-nak akik Édesszáj pályázatán keresztül édességekkel, kubuval és Legoval támogatták a gyerknapi programot.

A Noár csapatának pedig köszönjük a sok finom palacsinát, amik egy pillantás alatt elfogytak, sok mosolyt csalva a gyerekek arcára.