Családgondozó kollégát keresünk!

Családgondozó kollégát keresünk!

A Szociális és Rehabilitációs Alapítvány (SZÉRA) által működtetett Családok Átmeneti Otthonaiban állást hirdetünk 1 fő főállású CSALÁDGONDOZÓ munkatárs részére.

Munkaidő: a főállású státusz esetében heti 40 óra

Bérezés: a közalkalmazotti bértábla besorolása szerinti alapbér + ágazati pótlék

Jelentkezési határidő: 2022. október 3. (hétfő)

A jelentkezéseket a szera.info@gmail.com e-mail címre várjuk.

Az álláshirdetésre a következő szakképesítések valamelyikével rendelkezők jelentkezését várjuk: felsőfokú szociális alapvégzettségű személy, pszichológus, pszichopedagógus, vagy mentálhigiénés szakember, gyermek- és ifjúságvédelmi tanácsadó, oklevéllel rendelkező: óvodapedagógus, tanító, tanár, nevelőtanár, pedagógiai előadó, gyógypedagógus, védőnő, teológus

(http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99800015.NM)

A pályázatok elbírálásánál előnyt jelent a gyermekjóléti alapellátásban, a családok/gyermekek átmeneti gondozásában szerzett szakmai tapasztalat, illetve családgondozói gyakorlat.

Kérjük, hogy szakmai önéletrajz és a motivációs levél mellé lehetőség szerint csatolja a végzettségét igazoló bizonyítványa másolatát is. A meghirdetett munkakörről hétköznap 9-17 óra között Kelemen Gábor intézményvezetőtől kaphat bővebb tájékoztatást a 06/1/308-1301 telefonszámon.

A munkakörök betölthetőségének időpontja: a pályázatok elbírálását követően (2022. október 15.) mindkét státusz azonnal betölthető. A pályázat benyújtásának tényét, annak tárgyát, tartalmát az adatvédelmi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük.

Alapítványunkról további információk itt a honlapunkon, illetve facebook oldalunkon találhatók.

fb.:https://www.facebook.com/SzeraSzocialisEsRehabilitaciosAlapitvany/