ANGYALOKAT KERESÜNK!

ANGYALOKAT KERESÜNK!

Mind tudjátok, tapasztaljátok, ez az év rendkívüli helyzeteket hozott. Sajnos rengeteg hagyományt, ünnepet kellett átformálni, elhalasztani. Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy a nálunk lakó gyermekek, családok és egyedülálló férfiak ezt a számukra is nehéz időszakot a legkisebb sérüléssel "éljék túl". Hála az Égnek, a Mikulás, és a Karácsony nem marad, nem maradhat el, bár átalakul.

A járvány elleni védekezés miatt az anyagi forrásaink elfogytak és a rehabilitációs intézményünkben lakó hajléktalan egyedülálló férfiak karácsonyi ajándékozását az idén csak a ti segítségetekkel tudjuk megoldani. Ezért keresünk 9 angyalt, aki teljesít egy-egy kívánságot. Az összeghatár maximum 5.000.- forint.

Hogyan lehetsz Angyal?

Az emberek kívánságait lent találjátok a szöveg alatt, emellett a facebook oldalunkon minden résztvevő kívánságát egyesével is megosztjuk. Ha valaki szimpatikus számodra, akkor privát üzenetben a facebookon írj nekünk "leszek XY angyala".

Az ajándékot nektek kell megvenni, becsomagolni és felcímkézve, névre szólóan eljuttatni az alapítványunk székhelyére. Postai úton elküldheted hozzánk (1152 Budapest Aporháza u. 63.), vagy be is hozhatod személyesen.

A gyűjtés december 1-én, AdakozóKedden indul és december 20-ig tart.

Abban az esetben, ha senkit nem szeretnél választani, de támogatnál minket, akkor a számlaszámunkra is utalhaszt:

OTP-11705008-20466196

A közleménybe írd be kérlek:"Ellátottak karácsonya- Rehab, vagy "Tisztasági és fertőtlenítőszerekre".


Az ANGYALKA programban résztvevők listája:

1. JÁNOS

2. GYÖRGY

3. ISTVÁN

4. SÁNDOR

5. LÁSZLÓ

6. JÓZSEF

7. IMRE (angyalra talált)

8. FERENC

9. M. BÉLA

10. L. BÉLA

Tegyük szebbé az Urak karácsonyát közösen!