Lezárult a közösségi adománygyűjtő kampányunk

Lezárult a közösségi adománygyűjtő kampányunk

Az elmúlt négy hét alatt 338.000 ezer forintot sikerült összegyűjtenünk, ami elmarad a kitűzött célunktól, ám ezekben a nehéz időkben ezt is nagy eredménynek tartjuk.

A célul kitűzött két ózongenerátort nem tudjuk ugyan megvenni, de az összegyűlt pénzt mindenképpen a tervezett célra fordítjuk. A gyűjtés során adományozott összeg lehetővé teszi, hogy kisebb teljesítményű gépet, vagy lehetőség szerint gépeket szerezzünk be, amelyek alkalmasak lesznek arra, hogy ha nem is intézményeink teljes légterét, de a legjobban igénybevett helyiségeket rendszeresen fertőtleníteni tudjuk.

Köszönjük Nektek, hogy hozzájárultatok ahhoz, hogy biztonságosabb környezetet tudjunk kialakítani a nálunk lakó családok és hajléktalan férfiak számára!

Hamarosan jelentkezünk a részletekkel és természetesen a készülék beszerelésének és beüzemelésének lépéseiről is folyamatosan hírt adunk majd a következő hetek során.

Nagyon jó érzés, hogy ennyien fontosnak tartjátok a munkánkat, felelősséget vállaltok másokért és megtiszteltetek bizalmatokkal! :)